Dochteronderneming China

Dochteronderneming China

dochteronderneming elcee china - dochteronderneming elcee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elcee China is een volwaardig bedrijf met haar eigen verkoopactiviteiten, gevestigd in Shijiazhuang, in de provincie Hebei. Daarnaast ondersteunt Elcee China ons en onze Chinese zakenpartners met technische, commerciële en kwaliteitszaken. Elcee China is gevestigd in een modern en goed uitgerust kantoor. Het bedrijf wordt gerund als een Nederlands bedrijf met een Chinees management.

Elcee China is LRS ISO 9001-2008 gecertificeerd. Alle belangrijke meetinstrumenten zijn voorhanden, zoals 3D CMM, Spectro analyse, controle- en meetinstrumenten waardoor we de kwaliteit van de onderdelen kunnen meten bij onze leveranciers, voordat de producten naar Nederland verscheept worden. Er is ook een eigen magazijn, zodat zij ook over de middelen beschikken om op maat gemaakte service te kunnen bieden aan de klanten, wanneer nodig.

De samenwerking met o.a. de Chinese leveranciers heeft ons importvolume aanzienlijk verhoogd. Door deze sterke groei hebben wij 5 jaar geleden besloten om een 100% Nederlandse dochteronderneming te starten. Deze ontwikkeling heeft het voor Elcee mogelijk gemaakt om het netwerk van betrouwbare relaties te vergroten, wat tot een nog hogere prijs/kwaliteit verhouding heeft geleid.