Over Elcee

Elcee Group

De Elcee Group bestaat uit 10 bedrijven. Elcee B.V. bestaan bijna 100 jaar als vooraanstaande technische handels- & productieorganisatie op het gebied van industriële toelevering, verbindings- en bevestigingsmiddelen. Beide ondernemingen vullen elkaar goed aan qua activiteiten en producten.

In 2006 is de dochteronderneming Elcee China opgericht, om controle en procesbeheersing van producten vanuit China te verbeteren.

Door het succes in Nederland is nu ook een Belgische vestiging en een Duitse vestiging opgestart binnen de Group.

In de praktijk is gebleken dat wij een solide business partner zijn. Zo ontvangen wij jaarlijks de D&B 1 rating, wat staat voor hoogste kredietwaardigheid & minimaal risico op faillissement. Uiteraard is Elcee gecertificeerd volgens ISO 9001-2015.

Visie

Elcee streeft ernaar om een belangrijke speler (wereldwijd actief) te worden en een toonaangevende leverancier van geëngineerde onderdelen, geassembleerde producten en standaardproducten voor de industrie en de bouwnijverheid. Wij ondersteunen u met innovatieve concepten, hoge technische kwaliteitsnormen, geschoold personeel, betrouwbare supply chains, concurrerende prijzen en een ultieme service oriëntatie en een professionele houding.

Missie

• Elcee is een multi-technology competence centrum.
• Wij begeleiden u van ontwerp tot aan levering, inclusief 3D design & prototyping.
• Wij beheersen het totale productieproces door middel van controles,om de kwaliteit te vergroten.
• Hierdoor realiseren we een vermindering van de TCO (Total Cost of Ownership).
• Samengevat spreken wij van een ‘one stop service’ concept.
• Wij beschikken over een groot magazijn, uitstekend voorraadbeheer & logistieke services.
• Opgericht in 1923, met een sterke financiële basis.
• Know-how en hoog opgeleide engineers.
• Persoonlijke benadering.

Strategie

In de toekomst staat verdere internationalisering centraal, door de exportontwikkeling te vergroten. Door uitbreiding van onze productlijnen, willen we zorgen voor schaalvergroting en vergroten van onze kennis. Op deze wijze kunnen we onze huidige business & processen verbeteren. We zijn constant op zoek naar allianties, overnames, samenwerkingen en sales agents!

Download (PDF, Onbekend)