Elcee Holland BV overgenomen door Elcee Group BV

Dordrecht, 26 september 2014

Elcee Holland BV overgenomen door Elcee Group BV, een joint venture van ondernemer Tjeu van Roij en Transequity Network

-click here for the English version-

Geachte relatie,

Wij hebben het genoegen u te kunnen informeren dat de aandeelhouders van Elcee Holland, overeenstemming hebben bereikt met Tjeu van Roij en TransEquity Network over de overname van de firma Elcee Holland BV.

Elcee Holland BV bestaat al bijna 100 jaar als vooraanstaande technische handels- & productieorganisatie voor onder andere industrie, scheepsbouw en offshore en is vooral bekend voor haar RVS producten, giet- & smeedwerk, halffabricaten, lagertechniek, hijs- & heftechniek, gevelcomponenten en bevestigingsmiddelen. De onderneming heeft met haar 115 medewerkers een zeer solide en uiterst stabiele groei doorgemaakt tot een omzetniveau van circa 40 miljoen euro en beschikt over een uitstekende financiële basis.

Elcee Holland BV heeft in haar lange bestaansgeschiedenis een zeer goede reputatie opgebouwd met haar  knowhow, hoge kwaliteit van de geleverde producten en excellente leverbetrouwbaarheid.

Voor Tjeu van Roij en TransEquity Network is de toevoeging van Elcee Holland in deze groep een interessante uitbreiding en een zeer goed passende aanvulling op het reeds bestaande leveringsprogramma van industriële toelevering, bevestigings- en verbindingstechniek.

In de nabije toekomst bestaan er ambitieuze plannen om de groep verder uit te breiden waarbij de internationale focus op Noord en West-Europa zal liggen, in het bijzonder op de Duitse en Belgische markt.

Voor Elcee Holland BV betekent de samenvoeging het continueren en waarborgen van doorontwikkelingen op de lange termijn en verdere professionalisering op alle gebieden, waarbij er in de groep meer synergiën zijn ontstaan, voor zowel de Nederlandse markt als ook internationaal.

De manier van werken en de bij u bekende contactpersonen binnen Elcee Holland BV zullen niet wijzigen.

De heer Tjeu van Roij (52) heeft ruime kennis en ervaring in de branches waarin Elcee actief is en zal de rol en functie van CEO van de Elcee Group, waaronder Elcee Holland valt, gaan vervullen. De heer Roelf Jonkers (oud directeur/eigenaar) blijft bij de onderneming werkzaam.

De heer Paul Plas (oud directeur/eigenaar) heeft in goed onderling overleg met onmiddellijke ingang afscheid genomen.

Wij vertrouwen op een continuering van onze plezierige relatie en zullen er alles aan doen om uw vertrouwen ook in de toekomst volledig waar te maken!

Binnenkort zullen wij u informeren over de andere bedrijven in de Elcee Group BV

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande personen,

Tjeu van Roij, CEO Elcee Group                    Jurgen van Olphen, TransEquity Network
Gsm: + 31 6 534 988 34;                                Gsm: + 31 6 539 337 04;
vanroij@skynet.be                                          j.vanolphen@transequity.nl